Shape Magazine

Kedvencünk szerepel az októberi Shape magazinban. A fotókat Rosaline Shahnavaz készítette róla még Londonban. A fotók mellett interjú is készült Lucyval, így abból is elhoztam Nektek néhány részletet, melyet a Tovább gombra kattintva olvashattok el. Összesen 6 fotót kaptunk, amik szerintem csodálatosak lettek.

Az interjú még tavasszal készült, amikor kedvencünk Londonban forgatott. Amíg Londonban tartozkódott új tetoválást varratott, méghozzá bal karjára egy százszorszépet szeretlek felirattal a nagymamája kézírásával. Kezdetben a Ragdoll munkálatairól beszélt, majd a szépségápolásról is.

Hiszek abban, hogy irányíthatom a jövőmet. Leírtam egy naplóba a COVID alatt, hogy szeretnék egy álommunkát; más városban dolgozni és ami kihívást jelent – a Ragdoll ezt mind megvalósította. A pozitív gondolkodás ereje valós.

– mondta Lucy.

Én vagyok az a lány, aki a reggeli sétámon bűnőzéssel kapcsolatos podcastokat hallgat. Megnézem az összes krimi dokumentumfilmet, ami bűncselekményeket mutat be hitelesen. Szeretem az emberek pszichológiáját és ami mozgatja őket.

– mondta a Ragdoll kapcsán, ami elmondása szerint álommunka számára.

Tudom, hogy hülyén hangzik, de felszabadító volt, amikor először vágattam le a hajamat, mert a hajam bizonyos értelemben egy biztonsági takaró volt számomra. Hosszabb hajjal szebbnek éreztem magam.

Elmondta, hogy régebben 20 lépéses arcápolási rutinja volt, amit nagyon szeretett, de már nem bírja a bőre. Így csak tisztító tonikot, C-vitamin szérumot, hidratáló krémet és fényvédőt használ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük