Lucy Hale

Teljes név: Karen Lucille Hale Karen Lucille Hale 1989. június 14-én született Memphisben. Nevét nagymamája után kapta. Ő a legfiatalabb a családban, van egy nővére Maggie és egy mostohabátyja Wes. 8 évesen kezdett énekelni, később színésztagozatra járt. 2003-ban jelentkezett az American Juniorsba, ahol az első 5-ben végzett. 2005-ben láthattuk először képernyőn, mikor egy rész erejéig szerepelt a Ned’s Declassified School Survival Guide-ben, Amy Cassidyként. 2006-ban a Josh és Brake-ben szerepelt, majd ebben az évben 1 epizódig látható volt a The O.C. sorozatban is. 2007-ban szerepet kapott az Így jártam anyátokkal-ban, ahol Robin húgát, Katie Scherbatsky-t alakította. 2007 és 2008 között szerepelt a Varázslók a Waverly helyről-ben. 2008-ban látható volt a Négyen egy gatyában 2. című filmben, majd ugyanebben az évben megkapta Rose Baker szerepét a Kőgazdagok című sorozatban, azonban egy évad után elkaszálták a showt.

A teljes életrajzot itt tudjátok elolvasni: Biográfia

Születési idő: 1989. június 14.
Nemzetiség: amerikai
Magasság: 157 cm
Hajszín: barna
Szemszín: zöld
Családi állapot:

 

Alapadatok

Itt olyan adatokat olvashatsz, amelyek alapvető információk Lucyról. Ha először hallottál a színész-énekesnőről, akkor jó helyen jársz, hiszen az itt olvasottak alapján kaphatsz egy alapképet arról, ki is Lucy Hale.

Biográfia Filmográfia
Diszkográfia Díjak és jelölések
Alapadatok Hivatalos oldalak

Magánélet

Ezen menüpontokban betekinthetsz Lucy magánéletébe. Ha már minden alapdolgot tudsz, akkor itt a lehetőség, hogy megismerd családját, legjobb barátnőjét, szerelmi kapcsolatait és minden olyat, amit eddig nem tudtál.

Család Nevéről
Párkapcsolat Tetoválás
Legjobb barátnő Kávémánia
Szemüveg Évről-évre
Sztárkapcsolatok Amit még nem tudhattál

Interjúk

Az alábbi menüpontokban interjúkat olvashatsz magyarul, amelyeket különböző magazinok, hírportálok készítettek Lucyval. Itt még több betekintést nyerhetsz kedvencünk magánéletébe vagy éppen készülő projektjeibe.

Paper Magazin 2015 Bustle Magazin 2017
Modeliste Magazin 2018 W Magazin 2018
Marie Claire Malaysia 2020