Multimédia

Ebben a menüpontban Lucy filmjeiről és sorozatairól találhatsz bővebb információkat illetve letöltési linkeket és online nézhető linkeket is találsz.

 

Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal

A klasszikus Hamupipőke-történet egy zenés feldolgozásban születik újjá. Katie (Lucy Hale) énekesnő szeretne lenni, ám gonosz mostohaanyja (Missi Pyle) és mostohanővére (Megan Park) lépten-nyomon akadályozzák. Amikor aztán Katie csodálatos hangjával a mostohatestvére arat diadalt, és a híres producer fia, Luke (Freddie Stroma) tévedésből Beverlybe szeret bele, Katie-nek meg kell tanulnia kiállni az álmaiért, hogy kiderülhessen: ő az igazi.

Megnézem!

 

Négyen egy gatyában 2.

Három éve, a felnőtté válás küszöbén találkoztunk először a négy barátnővel, akik gyerekkoruk óta sülve-főve együtt vannak. Lena, Carmen, Bridget és Tibby útjai azonban most elválnak, más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a viselőjének szerencsét hozó farmernadrágnak, amely körbejár közöttük. Segítségével megosztják egymással az egyetemista élményeiket, legyen az csalódás vagy szerelem. Miközben mindegyikük önállóan kezdi megtapasztalni az életet, a köztük lévő baráti kötelék még erősebb lesz.

Megnézem!

 

Campus háború

A campusokon belül ádáz rivalizálás folyik a különböző házak között. Ha valaki nem tagja egy ház közösségének, jobban teszi, ha messze elkerüli azt. Ám néha még ez sem elég, hiszen a baj akkor is megtalálhatja az illetőt, ha nem is keresi azt. A Delta és a Kappa házak közötti rivalizálás igazi harci állapotot eredményez, amely próbára teszi Katie és Sara gyerekkoruk óta tartó barátságát is.

Megnézem!

 

Sikoly 4.

10 éve semmi híre Ghostface-nek, a szellemálarcos ruházatba öltözött pszichopata gyilkosnak, így már éppen kezdi elfelejteni a szörnyűségeket az amerikai kisváros, Woodsboro. Az előző részekben megismert Sidney Prescott (Neve Campbell) ma már sikeres író, író-olvasó találkozó turnéjának utolsó állomásaként tér vissza szülővárosába, s vele együtt a titokzatos telefonhívások is újra elkezdődnek, Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a rettegés visszatér a kisvárosba, de úgy tűnik, a szabályok ezúttal megváltoztak.

Megnézem!

 

Pretty Little Liars

A Pretty Little Liars Sara Sephard nagysikerű regényének, valamint az ABC Family ezen regényeken alapuló sorozatának címe. Nyomonköveti négy tinidzser lány – Aria Montgomery, Emily Fields, Hanna Marin és Spencer Hastings életét, akik barátnők voltak, de útjaik elváltak, amikor eltűnt a bandavezér Alison DiLaurentis. Egy évvel később megtalálják Ali holttestét, a négy lány pedig elkezd rejtélyes üzeneteket kapni egy bizonyos ‘A’-től különböző titkokról, olyanokról, amelyeket csak Alison tudott. (forrás)

 

1. évad

Rosewood egy tökéletes kisváros tele titkokkal, a legcsúnyábbakat ezek közül csak a négy legcsinosabb lány – Aria, Hanna, Emily és Spencer tudják, a barátnők, akiknek titkai kezdenek veszélybe kerülni. Egy évvel ezelőtt (a sorozat kezdetéhet képest) eltűnt Alison, a csapat méhkirálynője, a lányok barátsága pedig felbomlott. Miután megtalálták Ali testét, a lányok elkezdenek üzeneteket kapni egy bizonyos ‘A’-től olyan titkokról, amelyeket csak az egykori bandavezérük tudott. ‘A’ feltárja a titkaikat, figyeli minden lépésüket, és rémisztő fenyegetéseket küld nekik. A lányok ismét összefognak, hogy rájöjjenek, mi történik körülöttük: Alison visszatért? Vagy ‘A’ valaki egészen más?

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

2. évad

A második évad azon az éjszakán folytatódik, ahol az első véget ért. Miután a lányok elmesélik a rendőrségnek, hogy Ian meghalt, de azok nem találják a testet, a lányokat a város hazudósoknak kiáltja ki. A szüleik kényszerítik a négy barátnőt, hogy ne beszéljenek, ne találkozzanak egy darabig, és járjanak el egy terapeutához. De vajon képesek lesznek a hazudósok megbízni a doktornőben? Hol van Ian? Kicsoda ‘A’? Ezeket, és még jópár rejtélyt boncolgat a második évad, amelynek végén fény derül arra, hogy ki (az egyik) ‘A’.

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

3. évad

A harmadik évad kezdetén 5 hónappal azután járunk, hogy kiderült, Mona Vanderwall fenyegette hónapokon keresztül a négy lányt, Ariát, Hannát, Emilyt és Spencert. Az évad nagy kérdései – valóban Garrett Raynold ölte meg Alisont? Volt hozzá köze egyáltalán? És hogyan tudott Mona ‘A’-ként mindenütt ott lenni?

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

4. évad
A negyedik évad pontosan ott folytatódott, ahol a harmadik véget ért. A 4A a “Hazugok szövetsége”, míg a 4B az “Új igazság. Új ellenség. Új év.” szlogent viselte. Az ABC Family 2012. október 4-én rendelte be, a munkálatok pedog 2013 márciusának közepén kezdődtek meg.

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

5. évad
Az ABC Family 2013. március 26-án rendelte be az ötödik évadot, mely 25 epizódból állt. A forgatások 2014 márciusában kezdődtek meg, a premierre pedig június 10-én került sor. Ebben az évadban került sor a 100. részre is, melyet az írók igyekeztek minél különlegesebbé tenni. 2014-ben először (és eddig utoljára is) halloweeni különkiadás helyett egy karácsonyi epizódot vetítettek, mely a “How the ‘A’ Stole Christmas” címet kapta.

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

6. évad
A hatodik évad pontosan ott folytatódott, ahol az ötödik abbamaradt – a Hazugokat Charles Babaházán kívül rekedve láttuk. A 6A a #SummerOfAnswers (“válaszok nyara”) szlogent kapta, mivel a nyári fináléban megannyi kérdésre választ kaptunk – többek között a sorozat legnagyobb rejtélyére is, hogy ki volt az, aki évekig kínozta a lányokat, vagyis ki volt ‘A’.

A 6B aztán egy öt éves időugrással és új titkokkal tért vissza. A szereplők többsége elvégezte a főiskolát, munkát talált és új partner mellett lelt rá a boldogságra. Amikor azonban a Hazugok Ali kérésére visszatértek Rosewoodba, olyan váratlan eseményre került sor, mely miatt kénytelenek voltak a városban maradni.

Mi történik, ha a fiatalok újra találkoznak régi szerelmükkel? Mi történik, ha az online zaklatás újra kezdődik? “Elég erős vagy a titkaid cipeléséhez?”

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)

 

7. évad
A népszerű drámasorozat, a ‘Pretty Little Liars’ hetedik -eddigi legromantikusabb- évadában a Hazugok összefognak, hogy az utolsó kérdésekre is választ kapjanak, illetve egyszer s mindenkorra leszámoljanak Über ‘A’-vel. A sorozat főszereplői Troian Bellisario, Ashley Benson, Tyler Blackburn, Lucy Hale, Laura Leighton, Shay Mitchell, Andrea Parker és Sasha Pieterse.

Megnézem! (regisztrációhoz kötött)