Szerelmi kapcsolatai

Lucynak nincs sok szerencséje  a férfiakkal, pedig tiszta szívéből szereti őket, de ennek ellenére továbbra is magában keresi a hibát. Több híres emberrel is összeboronálták már, ilyen volt Jesse McCartney vagy éppen Ian Harding. Ezek természetesen csak pletykák voltak. Itt megtudhatod kikkel is volt eddig együtt.

DAVID HENRIE
(2007. január – 2009. március)

Ez volt Lucy leghosszabb kapcsolata. Lucy elmondása szerint Selena Gomez miatt szakítottak, ugyanis David megcsalta vele a színésznőt. 2010-ben volt egy nyilvános balhéjuk, és annak ellenére, hogy szakításuk óta nincs köztük semmi, számtalanszor összeboronálták már őket, sokan úgy vélik nagyon jól összeillettek.

ALEX MARSHALL
(2010. október – 2011.)

Lucy és a The Cab billentyűse 1 évig voltak együtt. Nagyon jó kapcsolat volt, igaz a kapcsolatukat az elején nem vállalták fel. A szakítás okát nem publikálták.

CHRIS ZYLKA
(2011. január – 2011. szeptember 18.)

Az egész kapcsolat a nyilvánosság előtt zajlott. Sajnálatos módon a kettőjük viszonya nem szépen ért véget, ugyanis mikor Christől megkérdezték Twitteren, hogy van-e barátnője, Ő azt válszolta “Nem, nincs barátnőm”. Ezután Chris egy tweetben kért bocsánatot. “Szeretnék bocsánatot kérni, Lucy nem csak a legtehetségesebb, akivel boldog voltam, hanem gyönyörű is, mind kívül, mind belül. Aki ismeri tudja, hogy igazam van.”

GRAHAM ROGERS
(2013. június – 2013. szeptember 10. )

Legelőször az US Weeklynek nyilatkozott kapcsolatukról: “Ő olyan édes. Nagyon jól megvagyunk együtt.” Lucy azt is bevallotta, hogy kezdetben csak jó barátok voltak, és később alakult át kapcsolatuk szerelemmé. Végül 3 hónappal később szakítottak.

JOEL CROUSE
(2014. április – 2014. június vége)

Először árpilisban mutatkoztak együtt egy Lakers meccsen, amelyről Lucy még fotót is megoszott Instagram profilján. De románcuk az idő és a távolság miatt 3 hónap után véget is ért.

ADAM PITTS
(2014. augusztus – 2015.  május/június)

Adam és Lucy még augusztusban ismerkedtek meg, majd kapcsolatuk zökkenőmentes volt a nagy távolság ellenére is. Bár mindketten titkolták a szakítást mindenki sejthette, hogy véget ért a románc, már rágóta nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

ANTHONY KALABRETTA
(2015. július – 2017. május)

2015. júliusában mutatkoztak először, mikor barátaikkal együtt nyaraltak Hawaiin. Azonban egy bennfentes szerint a pár már Lucy szülinapját is együtt ünnepelte. Arról, hogy kapcsolatuk pontosan mikor és hogyan ért véget, nem tudni.