Tetoválások

Lucynak jelenleg 16 tetoválása van. Az első tetkója egy kicsi masni, ami a tarkóján van. Ezt a tetoválást 19 éves korában varratta egy csúnya szakítás után. Második tetoválása egy “light” felirat a bal oldali bordáinál.

Következő tetoválása a jobb oldali bordáit dísziti. Szintén egy felirat, méghozzá egy bibliai idézet részlete, amely így hangzik: “catch the foxes for us”. Ezt körülbelül 2012 szeptemberében csináltatta. Negyedik tetoválása bal oldalán a melle alatt látható, ami egC.S. Lewis idézet. (“Courage, dear heart”) Ötödik tetoválása egy fél hold. Ennek jelentése egyenlőre ismeretlen, de mivel Lucy-n már többször is láthattunk holdas nyakláncot, és ruházati kellékeket így valószínűleg csak szereti ezt a szimbólumot.

2016. október 27-én Lucy a Pretty Little Liars-szes lányokkal, Shay-jel, Sashaval, Ashleyvel, Janellel és Troiannal az éjszaka folyamán ellátogatott a Shamrock Social Clubba, ahol egy ujj tetoválást varrattak. Mindegyik lány a sorozatbeli karaktere nevének kezdőbetűjét tetováltatta, ezáltal kedvencünk ujján egy “A” betű látható.